O NAMA

Zaposlenika
1
Projekata
1
Zemalja
1

pREKO 20 GODINA ISKUSTVA U INDUSTRIJSKIM POSTROJENJIMA

Modernim konceptom poslovanja i iskustvom na međunarodnim poslovima možemo biti dio zajedničkog projekta, od proizvodnje do montaže. Pritom je naša stručna i educirana radna snaga ključ uspjeha poduzeća.

Montaža industrijskih postrojenja

U dogovoru s klijentima nudimo uslugu montaže industrijskih postrojenja prema projektnim nacrtima prema par modela. Od samog najma radnika bez alata i opreme pa sve do kompletne izvedbe “ključ u ruke”.

Prema mogućnosti projekta dio postrojenja se predfabricira u našim pogonima u Sigecu Ludbreškom i transportira na gradilište na montažu.

Proizvodnja konstrukcija, cjevovoda i tlačne opreme

U našim pogonima u Sigecu Ludbreškom već duži niz godina proizvodimo tlačne posude za prehrambenu i auto industriju, dijelove cjevovoda za procesne pogone te pomočne konstrukcije

Usluge rezanja, savijana, zavarivanja te obrade

U nastavku na naš proizvodni program nudimo i usluge obrade čelika i aluminija, rezanjem na laseru, kutnim ili kružnim savijanjem, zavarivanjem ručnim ili automatskim te završnu obradu brušenja, poliranja staklarenja ili bojanja

POVIJEST TVRTKE INOXMONT-VS D.O.O.

INOXMONT-VS d.o.o. je poduzeće osnovano 2008. godine u Ludbregu, a nastalo je udruživanjem nekoliko tvrtki koje imaju više od 20 godina međunarodnog iskustva na sličnim područjima poslovanja da bi zajedničkim nastupom na tržištu mogle udovoljiti specifičnim potrebama pojedinih projekata.

Poduzeće trenutno ima 230 zaposlenika, prisutno je na europskom i svjetskom tržištu industrijske montaže i pruža sljedeće usluge:

  • montaža industrijskih postrojenja i opreme;
  • predfabrikacija i montaža dijelova strojeva sa pripadajućom opremom, izrađenih od nehrđajućeg i crnog čelika te drugih materijala;
  • proizvodnja, montaža i ugradnja industrijske procesne opreme od mekog čelika, nehrđajućeg čelika i drugih materijala;
  • predfabrikacija i montaža nosača i konzola, te drugih različitih dijelova industrijskih postrojenja;
  • predfabrikacija i montaža čeličnih spremnika;

Sve druge vrste montažerskih poslova osim navedenih i poslovi zavarivanja, mogu se također ugovoriti u skladu sa određenim potrebama konkretnog projekta.

Sigurnosti na radu dajemo iznimni značaj

Misija poduzeća INOXMONT-VS je pružanje sigurnog radnog mjesta uz minimalni rizik za zdravlje. Tome pridodajemo veliku važnost i radimo na smanjenju ozljeda na radu što nam predstavlja jedan od glavnih zadataka.

Kontinuirano radimo na poboljšanju sigurnosti i zaštite na radu, što dokazujemo i usvojenim SCC** standardom – “Certifikat sigurnosti na radu izvođača radova i poduzetnika”.

U našoj organizaciji usmjeravamo se prema kvalitetnijem pristupu sigurnosti na radu te u skladu sa time pratimo i djelujemo po svim zakonskim zahtjevima i standardima Hrvatske ali i stranih zemalja u kojima radimo. Provodimo interno osposobljavanje iz svih segmenata zaštite na radu koji pokrivaju naše djelatnosti. Prema SCC** standardu radnici koji rade u inozemstvu prolaze kroz dodatni SCC trening/obuku kojim se ciljano usmjeravaju na zahtjeve prema navedenom standardu te su po tome certificirani i nakon testiranja u narednih 10 godina imaju otvoren pristup na sva gradilišta u Europi.

Nastojimo uvesti kulturu sigurnosti među naše radnike kako bi se izbjegle incidentne situacije te izbjegavanje ugrožavanja ljudi i okoliša. Takvim pristupom preventivno djelujemo u pogledu očuvanja zdravlja naših zaposlenika.

Želiš postati zavarivač ili cjevar?

Prijavi se ovdje

Nešto nije jasno?

Ne ustručavaj se ostaviti nam svoje podatke i kontaktirat ćemo te u najkračem mogućem roku!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Želiš postati dio našeg tima?

Prijavi se ovdje

Nešto nije jasno?

Ne ustručavaj se ostaviti nam svoje podatke i kontaktirat ćemo te u najkračem mogućem roku!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.